3










"Det finns bara 3 hundraser: Afghanhund, Storpudel och Chihuahua"  - Daniel

Vackert?

Är det någon mer än jag som faktiskt ser något vackert i den här bilden?



lågstadiedisco!!! ^_^


damn fucking right!


Ja ta mig katten!









Du gör mig så jävla glad!

No 2



Galet kär och helt enkelt upp-o-ner vända världen

pepsong FTW!



jag får så in i helvetetsjävlasatans mycket (livs)energi!!

up to date











Realationshipstatus: It´s complicated












Nää. Nu får det fan i mig vara nog!

Det är helt sjukt vad en rask promenad kan göra för en! Man rensar sina tankar, man tänker alltså helt annorlunda efter promenaden som mot vad man gjorde strax innan den!
Att man blir klarare i knoppen av en rejäl nypa frisk lantluft, det kan varje lantis hålla med mig! Att man dessutom blir konstruktiv och får nya idéer, det kan VEM SOM HELST hålla med mig om.

Dåså, mina planer för framtiden är så simpla som att bli lycklig! Ja - bli lycklig!
Vart ska jag då börja någonstans?
Med det kanske allra allra svåraste, men ack så viktiga; dvs att älska mig själv! Det är assvårt att älska sig själv, speciellt om man ser brister istället för tillgångar. Jag ser att jag har fler brister än vad jag har tillgångar och det är dom som jag ska försöka arbeta bort.

För det första, jag tror att en sund kropp är en sund själ så summan av kardemumman är helt enkelt att försöka äta så rätt som möjligt och röra på sig. Herre gud! Jag bor mitt på landet, det finns oändligt med natur, en stor trädgård, hundar som skulle bli överlyckliga utav en promenad om dagen. Att promenera i skog och mark ger inte bara en omväxlande motion för kroppen utan även en fantastisk chans för hjärnan att få rensa ut all skit och slagg som samlas och vägrar ge sig av.
Det går att göra massor av skojiga träningsmoment hemma i huset lr trädgården, bara man ser möjligheterna. Hopprep, gå upp och ner för trapporna, rensa i rabatter, köra röjsåg (I LOVE) och inte minst SKOGSPROMENADER.

Andra saker som jag tror på är att man ska trivas på sitt jobb, det gör jag. Mina arbetskamrater är förträffliga! Arbetet pasar mig perfekt, jag får vara ute om dagarna - underbart! 
Att man sedan ska ha en väl fungerande ekonomi tror jag också spelar en stor roll, utan ekonomi kan man inte göra roliga saker. Därför har jag tagit itu med det också. 

Fan, det blev en jävla massa blaj till slut, men jag tänker fan i mig göra slut med olycka och bli tillsammans med lyckan nu!

Att vara lyckli och glad åt sig själv, vara lycklig materiellt och emotionellt är mitt mål.

Nu jävlar!!    

ångest

ja. ta mig fan - ångest

Klump i magen

Hur fan kan det bli så här? Jag trodde min själ aldrig att jag skulle träffa någon som du, någon som gav mig sådan längtan och en sån enormt stor jävla klump i magen pga det!
Det är sjukt. Ja måste sluta, det kan inte vara nyttigt att sakna och inte veta hur eller hur. Kan inte vara nyttigt att vara så jävla kär - oavsett det är besvarad eller olycklig. Jag tror inte att det är nyttigt att känna så mycket för någon som jag känner för dig!


Daniel du är det största som hänt mig. Jag VILL dela mitt liv med dig för helvete

over and out

midsommarafton börjar lida mot sitt slut, nu väntar sorgligt nog mörkare tider och snart regn, snö snusk och kyla. 7 sorters blommor har jag då rakt inte hunnit med att plocka (det var en relativt grov modifiering utav sanningen) men eftersom man plockar blommorna och sedan ska gå, vad är det baklänges runt 7 järsgårdar så gav jag fulla fan i det. Jag vet vem jag vill gifta mig med, behöver inga blommor, som jag kanske är allergisk emot för det!

Lugn kväll som avslutades i goda vänners lag, dvs med Tilda och en galet god midsommarmiddag
Tack för trevligt sällskap och god mat!

Växa upp

Jag vill inte växa upp, inte och bli sådär jätteansvarstagande. Inte sådär så att jag ska planera allt i förväg och känna att allting måste gå precis efter min planering - det skrämmer mig något enormt samtidigt som jag drömmer omatt ha en kalender som jag kan följa och att planeringen INTE spricker någonstans. Jag vill inte ens att det ska knaka i fogarna!
Motsägelsefullt? Kanske, men jag vet inte.

Jag vet vad jag vill och jag tänker ta itu med det snarast möjligt! Därmed inte sagt att ajg kommer bli sådär trist och inte ägna mig åt saker som jag tycker är roligt, jag kommer fortfarande göra impulsiva saker och ajg kommer fortfarande vara barnsligt tjurig, grälsjuk och alldeles underbart PONNY som alla på Qruiser iaf vet om ;)
Men jag vill ha någon att ta hand om, att bli omhändertagen bry mig om och att leva mitt liv med. Måste man vara vuxen då? Kan man inte bara vara som man är? jag vill inte bli omtyckt av alla, jag vill inte bli hatad av alla men jag vill vara mig själv. Även om jag får ett bra jobb så vill jag vara barnslig, jag vill få infall och jag vill vara cp.

Kan jag få vara det? 


Suverän text!


ANTON



http://www.toalettfilosofi.se/?p=30 


läs texten. I mina ögon är det här helt sjukt bra skrivet!


Thailändska pojkar


Dissa, dissad, förlora. Minnas eller något mer?

En gång - typ 25 mars tror jag det var skrev jag på qruiser ett mess; Jag är ett kap. Det visade sig vara en alldeles utmärkt  "raggningsreplik". För stunden iaf.
D och jag pratade i telefonen redan första kvällen, urmysig kille som kom att betyda mer och mer och mer för mig. Som fortfarande betyder mycket för mig även om det kanske inte verkade så. Jag tror att både han och jag har krossat mitt och hans hjärta, jag kan inte vara säker, men det känns så och det känns som att inget kommer vara som förut, på något sätt..
Kanske har jag förlorat någon för alltid som jag ville ta till, som jag TOG till mitt hjärta, jag önskar att allt vore annorlunda, på alla sätt.

Resor fram och tillbaka, varenda helg OMG, fara fram och tillbaka, träffa hans vänner och hans mamma t om. Träffas och ha jätteroligt! (Korta versionen)

Ibland önskar man fan att det bara gick som genom et trollslag, plocka upp trollspöet ur skrivbordslådan, vifta lite med det och allt blir som det var, eller ännu hellre; ännu bättre! I så fall skulle jag slå den där djävla trollstaven i huvudet på honom. Så han fattar att jag älskar honom!

Jag älskar dig. Fattar du inte det? Fattar du inget alls?! Att det ska bli vi, det har jag förstått att det inte kommer gå, men att vänskapen är borta. Bara pga en sketen bild och missförstånd, det skär faktiskt mycket mer.


Sånt händer liksom ibland

Det blir inte alltid som man tror/ hoppas/ önskar.. Ibland händer det saker på 3 sekunder.. ibland tar det längre tid.. Men man kan aldrig vara riktigt säker..
Man tror kanske att det är lugnt, det ordnar sig till slut.. Men det är ju som sagt inte alltid det gör det!

Måste bara nämna några och skriva att jag har haft galet roligt med er: Daniel, Nathalie, Anton, Pastillen och Kristian. OCH Rasmus

Om jag inte redan var kär

 så skulle jag bli kär i Måns

Ja!

Jag vill fan att DU ska bli min man. Kan vi bestämma det?

Trött - vill inte va ensam i 6 timmar eller åka hem.



D på jobbet :( det suger ganska fett.. JAG VILL MYSA!!

myssugen Rasmus och Niclas ska ligga kvar i sängne ett tag till sen blir det nog statoil för att inhandla cigg.
Vill inte va ensam i 6 timmar, städa diska promenad med Rsmus..Men vad mer ska man liksom göra? In till stan för att köpa biljett hem inatt.. Älskade Anna du är bäst, jag får komma nån gång vid halv 4 tror jag. Ok?


regn... fy fan för detta jävla regnande!





Jag Hatar verkligen regn. Det behöver regna, utan tvekan.. Men kunde det inte då regna på natten och sedan bli sol och blåst sådär lite stormvarnning på morgonkvisten när jag ändå inte är vaken?

Långpromenad planerad med Rasmus - det kunde jag fetglömma! Så befängt av mig att tro det - fint väder, långpromenad, jo jag tackar.. Vi fick minsann nöja oss med en kort promenad på asfalt, ENDAST asfalt!
(pisk av D annars) Undvika vattensamlingar så gott det gick och därtill också diverse högar med skräp från träd och buskar...  


"titta Elsa, titta på pojken med hans roliga hund" - vadå? skulle jag kontra med "titta rasmus, titta på slemvecket med hennes otäcka minimänniska"  Jag bara frågar

RSS 2.0