snart är det dags

...nu jävlar händer det grejer! om ca 9 dagar kan jag titulera mig sambo och dessutom inflyttad (lantis och därmed lite sämre) 08a!
Dagarna fram till flytten ser ut ungefär så här:

1. stiga upp (självklart) klockan 04.30, jag har inte mycket till självdisciplin men är det något som jag har disciplin med så är det att stiga upp på morgonen. Känns som om jag får så satans mycket mer gjort på dagen, eller det känns så på morgonen iaf! Summeringen av dagen är inget som behöver tas upp...

2. Gå till jobbet, ja från klockan 07.00-16.00 jobbar jag.

3. Komma hem, dricka kaffe, sitta på nätet - ögna igenom vänners bloggar o lite andra intressanta sidor och inte minst min nya favoritsida(?) www.ams.se flitigt besökt de senaste månaderna i jakt efter jobb!

4. DET ÄR BÄST ATT SKRIVA DENNA PUNKTEN MED STORA BOKSTÄVER. DEN VANLIGA DUSCHEN OCH TVAGNINGEN AV MIN KROPP ÄR NUMERA, EFTER PÅTRYCKNINGAR FRÅN MIN KÄRA POJKVÄN, KOMPLETTERAD MED DIVERSE SCRUB, PEELING OCH VISSA DAGAR ANSIKTSMASK.

5. Lägga mig och sova.

Ungefär så ser mina dagar ut, inte speciellt upplyftande men ändock.... ett måste.

Favorit x 2



FavoritHubert Och favoritDaniel

Förändringarnas tid

Jag gillar inte att vara the bad guy. Speciellt inte när jag själv anser mig stå med ryggen fri.
Ibland växer man ifrån varandra, ibland händer det saker som gör att man inte hörs/ses så ofta som man gjort tidigare och ibland så blir det bara för mycket.


en till



@ patricia


Jag måste lägga upp en ny bild.



Daniel du gör mig så sjukt lycklig


RSS 2.0