Vet hut hästjävel

Alla som någon gång har fått ett "hästabett" i axeln, eller för alla del någon annanstans på kroppen vet hur ont det gör. Alla som någon gång har blivit bitna av en häst vet också hur fruktansvärt förvånad hästen blir när den en tiondelssekund efter får ett välriktat knytnävsslag rätt på snoken.

* Städa iordning inför flytt av mormors tillhörigheter
*
*
*
*
*
*



Hästen på bilden har inget med inlägget att göra. För er som aldrig sett en häst i munnen så ser ni nu att den har ganska så otrevligt stora tänder och gap

image13

Förhoppningsvis är jag ganska realistisk och sund i mitt tänkande

MSN-konversation med D.



Han kanske har rätt, man ska kanske inte vara allt för sund, utan mer impulsiv och mer känslor. Men om det skiter sig då? Vad göra då? Stå där med skägget i brevlådan och höra sin inre, sunda röst säga; men vad var det jag sa? Vad gör man då? reser sig upp, borstar av sig och packar ner ännu mera ångest i livets ryggsäck och vandrar vidare till nästa vägskäl, mot nästa vändning i livet? Är det vad livet gå ut på, att ramla och resa sig igen?
Är det inte bara att klättra högra och högre, finna mer och mer självkänsla - visa det utåt och få folk att inse vad amn är. Ja få en själv inet minst att inse vem man är och vad man klarar av?

Blev ett djupt inlägg..

PONNY

image10 

Att syssla med viss förströelse kan ibland roa mig något alldeles fantastiskt. Men ibland vill jag verkligen göra något produktivt istället.

för att vara riktigt säker på att bli med barn ska du använda kondom och sticka fem varv om dagen




götterdämmerung

utan att tänka mig för så såg jag en neger som snackade om is

En dag som den här, den borde aldrig ha börjat från första början. Istället skulle vi ha hoppat över fredagen den 28/3 till lördag den 29/3. Varför har jag ingen aning om, men det känns bara som om detta är något som borde göras, omgående!
Många av mina vänner (3 iaf) skriver bloggar om saker och ting som händer i deras liv. antagligen så är det vad man ska ha sin blogg till, lite som en slags onlinedagbok och fylla med massa tankar och annat krafs. Men eftersom det inte händer så mycket i mitt liv så är ajg tvungen att hitta på, att LJUGA om något.
Egentligen borde jag inte alls ha skrivit om att jag ljuger, eftersom det är fult att ljuga.

Något som inte är en lögn är att jag borde ordna upp saker och ting lite bättre, inte bara putta det framför mig.
Till saken hör då att jag har massa grejer att få överstökat. OCH inte minst, om det är så - åka till sthlm för o hälsa på D.
Tidigare på förmiddagen drömde jag om götterdämmerung. Och då undrar ni förstås varför i hela fridens dar som jag drömde om en akt ur Nibelungens ring (götterdämmerung betyder även ragnarök på tyska)

Om någon ser något utav värde i den här texten, var vänlig skriv en kommentar


Nej nej nej

Utan att tänka mig för så gick jag över gräsen som jag själv satte..


Bry er inte om inlägget under..

Vändningar - ibland kommer dom jävligt snabbt! Kanske det är bättre nu?




Ibland undrar jag..... är det en afghan ja ska få, eller är det pojken som har afghaner?

Suga kuk eller vara snäll - när ska någon sakna mig?





Om jag kunde ge fan i att tänka en sån massa hela tiden

Fika men H idag

Jag vet, förlåt Anna. jag snor din idé ;)



Fika med H. Alltid (åhh det låter som vi träffas nästan jämt) så trevligt. Gulligt och väldigt trevligt sällskap. Jävla väder bara...


Men det grämer mig att jag inte gav dig en puss på kinden när vi sa hej då...







Jag hatar..

Helen som är biståndshandläggare på ja tror värnamo kommun...
Jag har aldrig träffat henne, men det enda hon fick lära sig i skolan är nog att hennes blivande arbetsplats inte har några pengar, att man ALLTID, oavsett vad, ska lyssna på patienten och den ska få bestämma!

VAFAN tror du? Helen. Att min mormor klarar av att bestämma något själv? Hon vet ju inte ens vad hon heter längre, så jävla fullproppad med morfin är hon!! DUM I HUVUDET!



Btw.. Vilken tur att det finns JÄTTEBRA sköterskor på kirurgavd. B på värnamo sjukhus och underbara Margaretha på Paliativa!
Dom FATTAR att mormor måste in på korttidsboende, hon kan INTE bo hemma själv....

Hon ska ju dö. hela hon är för fan full av cancer, och du vill skicka hem henne???

2008-03-02

Why oh why?

att ta saker och ting för givet är inte alltid så bra, speciellt inte om man lurar sig själv, eller om man TROR något, bara för att man fått det för sig.
Lär dig Niclas att ta det lugnt, ta det som det kommer så kanske du slipper äta bara kokta morötter och kanske kan duka fram 2 kaffekopper, inte bara i fantasin.
Mormor är på sjukan, väntar på korttidsboende. Bajstrist, men saker och ting don´t last forever.
Jag kommer ta varenda liten chans nu, varje liten ynka chans till något. Och bannemej om jag inte ska klara det här nu!

En morot.

Igår var vännen A:s fölsedag... Vi skulle lunchat, ja frågade dagen innan om hon ville.. Ja!!
Tänkte bjudit på fölsedagslunch, hon skulle få bestämma vad. Men det blev inget alls. *ledsamt*


Däremot så
ordnade saker och ting som betyder mycket för mig upp sig igår kväll... OH I LOVE att prata och reda ut saker!

image8

Polisaspirant PONNY jagar busar





Nu behövs det bara en kaffekopp - även i fantasin

Nej.

Drunknar i tårar och kvävs i mina egna spyor. Jag ska aldrig mer äta något som man behöver kräkas upp för att må bra. Kan man äta kokta morötter?

2 kaffekoppar, 2 hundar, en hel balja kaffe och en vetekrans

..det är allt som behövs, eller ja - kanske en jävligt livlig fantasi också! Man börjar dagen med att vakna när klockan ringer, typ kvart i sex (lagom tid) man låtsas att man väcker sin hjärtans karl och säger att han kan komma ner lagom om en halvtimme, då är frukosten klar nämligen! Går till stallet och släpper ut, mockar snabbt som satan, går in och kaffet är klart! dukar fram 2 (TVÅ) kaffekoppar, man kan väl inet dricka ur samma kopp? Tur btw att vi båda dricker kaffet med grädde och suketter!

tja, nä man hinkat i sin hela baljan kaffe (man måste ju det eftersom det hela går ut på att låtsas att vi BÅDA druckit kaffe) 

Nu kan dagen börja.. Det är för jävligt. Ja måste låtsas, i hinka i mig fan 10 koppar kaffe. Blir så jävla pissnödig.
Resten av dagen så gör man allt för två... iof så åt jag ingen lunch, men det gjorde min partner (han åt kokta morötter) 
Ja vill fan ha en ändring, ja vill inte låtsas, ja vill inte gråta för inget alls.. 

Dessutom vill jag kunna skriva med nån slags poäng, eller iaf med någon slags relevans.image7 

RSS 2.0