Nää. Nu får det fan i mig vara nog!

Det är helt sjukt vad en rask promenad kan göra för en! Man rensar sina tankar, man tänker alltså helt annorlunda efter promenaden som mot vad man gjorde strax innan den!
Att man blir klarare i knoppen av en rejäl nypa frisk lantluft, det kan varje lantis hålla med mig! Att man dessutom blir konstruktiv och får nya idéer, det kan VEM SOM HELST hålla med mig om.

Dåså, mina planer för framtiden är så simpla som att bli lycklig! Ja - bli lycklig!
Vart ska jag då börja någonstans?
Med det kanske allra allra svåraste, men ack så viktiga; dvs att älska mig själv! Det är assvårt att älska sig själv, speciellt om man ser brister istället för tillgångar. Jag ser att jag har fler brister än vad jag har tillgångar och det är dom som jag ska försöka arbeta bort.

För det första, jag tror att en sund kropp är en sund själ så summan av kardemumman är helt enkelt att försöka äta så rätt som möjligt och röra på sig. Herre gud! Jag bor mitt på landet, det finns oändligt med natur, en stor trädgård, hundar som skulle bli överlyckliga utav en promenad om dagen. Att promenera i skog och mark ger inte bara en omväxlande motion för kroppen utan även en fantastisk chans för hjärnan att få rensa ut all skit och slagg som samlas och vägrar ge sig av.
Det går att göra massor av skojiga träningsmoment hemma i huset lr trädgården, bara man ser möjligheterna. Hopprep, gå upp och ner för trapporna, rensa i rabatter, köra röjsåg (I LOVE) och inte minst SKOGSPROMENADER.

Andra saker som jag tror på är att man ska trivas på sitt jobb, det gör jag. Mina arbetskamrater är förträffliga! Arbetet pasar mig perfekt, jag får vara ute om dagarna - underbart! 
Att man sedan ska ha en väl fungerande ekonomi tror jag också spelar en stor roll, utan ekonomi kan man inte göra roliga saker. Därför har jag tagit itu med det också. 

Fan, det blev en jävla massa blaj till slut, men jag tänker fan i mig göra slut med olycka och bli tillsammans med lyckan nu!

Att vara lyckli och glad åt sig själv, vara lycklig materiellt och emotionellt är mitt mål.

Nu jävlar!!    

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hallelulja!

2008-06-22 @ 21:53:00
URL: http://bacco.blogg.se/
Postat av: Storasyster Sussi

Äsklar dejje min PONNY!!!

2008-06-23 @ 03:05:36
Postat av: Anna-Viktoria

You go babe.

<3

2008-06-23 @ 04:03:31
URL: http://annaviktoria.blogg.se/
Postat av: Tanten

JAG SKA KÖPA DIG ETT REGNBÅGSFÄRGAT HOPPREP, ELLER SÅ HITTAR JAG ETT TILL DIG PRECIS SOM VI HITTADE ASKKOPPSVOVVEN

2008-06-23 @ 13:46:39
Postat av: Linn

Det är sunt att vara lycklig Niclas! Det borde alla vara! =)

2008-06-24 @ 22:17:19
URL: http://jonssonl.blogg.se/
Postat av: Linn

Nej det är sant!! =P Förresten var det kul att träffa dig i Norrköping!

2008-06-25 @ 09:44:28
URL: http://jonssonl.blogg.se/
Postat av: Nyström

HA! Sluta röka då din ordbajsare ;) men de e tur att ja diggar dig gravt hur du än ser ut. men ordbajsare dem känner man igen när man ser dem, jag borde veta e ju en själv. kram

2008-06-26 @ 20:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0