Tvungen att göra



Jag var bara tvungen att ladda upp en bild också


paljettmössa, pissetottar och bli buren

Byggarbetarna tittar suspekt på mig.. Och jag är inte så förvånad faktiskt.. Måste se JÄVLIGT dumt ut när jag lyfter upp en påklädd och upptoffsad Rasmus som faktiskt inte alls vill bli buren över gruset, utan försöker först glida ur famnen men när det inte fungerar - få tuppjuck och uppföra sig som ett hie!
Mössan hamnar för långt fram - det är ett faktum, han ser inget (och ser ut som en myrslok) och jag talar om för honom att han e dum i huvudet och har istället för hjärna - mannagryn innanför pannbenet.



En helt vanlig morgon...

Till tant Nathalie







"wrrrrmlalalalahmmmmmmmhme is electric hmlalalalawrooomlalawroom"

ftw!

uppskatta mig

Tack

Asså jag skrev till någon jävla Christian på qruiser.com och talade om att jag verkligen gillade hans presentation. Inte ens ett tack. Jag tror att Christian är jävligt skitnödig eller så är han en fitta precis som alla andra

Jag är snuskigt jävla rik

på inspiration och energi just nu! FAN ta mig att jag ska ha inbokade jobbintervjuer snarst möjligt. Jävlar alltså! Adressändring soon så jag MÅSTE liksom ha ett jobb. Powernap, dusch o kaffe (SVART) ingen grädde längre suck. Men jag kan inte gå runt o se ut som en tradarchaffis längre. Det är katastrof, smal ja nästintill mager is the shit liksom.

Om inte vädret varit så fittigt så skulle jag gå ut o ta en lång rask promenad, men det hällregnar nonstop! Får bli imorgon, borde köpa dom där joggingskorna o börja springa, det är säkert nyttigt. O sluta röka också, bannemej. Eller nä, ja vet inte, svårt... Ja vill ju egentligen inte sluta, men fatta va mycket pengar ja skulle spara. Jag skulle bli rik på riktigt. Elelr iaf kunna spara lite.
Galet alltså, kunna spara O.o har jag aldrig kunnat.. Men men, vi får se hur allting artar sig... Känner jag mig själv rätt så kommer det inte sparas så mycket....

Men inerjvu det ska jag fan i mig ha!

RSS 2.0