Jeaaaa! Det är ju likt till och med i ansiktet

Det hänger på Anais kylskåp en bild på en väääldigt fet kvinna, bild bifogas senare i inlägget. Och en dag så var Anais mormor på besök. Och så säger Anai: "titta mormor!" Och mormor UTBRISTER: Jeaaa, det är ju likt, till och med i ansiktet! Så klockrent, mormor du är bäst!

image3

Detta är alltså bilden som mormor tyckte var lik Anai, orkar inte ladda upp bild på henne men ni kan kolla henne på http://systeryster83.blogg.se/ 


Inte sagt att Anai är någon vidrig människa, bara när hon knullar horan i ett pojkrum...

Då var man stygg igen (andra gången)

Skulle logga in på Qruiser, MEN! X har krupit upp ur sin håla och raderat mig. Det var väntat,men när skulle det ske egentligen? Svaret på frågan var 25/7-2007
Spelar ingen roll. X, där fick du skit för det om du av någon anledning läser detta. Minipolisen.
Blir egentligen ganska sur och bitter över det, jag trodde inte att jag skulle bli någon bitterfitta. Det var inte alls tanken, men vad ska man göra. Blev bara så automatiskt.
Bitter inlägg...
image1

Jag borde klippa mig idag, är trött på allt? hår. Ska raka mig, alltihop, bara bort!! Eller i vart fall kort, 5mm kanske, får se.. Om jag kanske ska färga det då också.

Lisa ringde idag. Märkligt, jag trodde att hon inte brydde sig, men det gör inget. Jag känner inte folk som aldrig hör av sig. Talat in ett mobilsvar: "hej hej det var lisa, jag har hört på omvägar att du är ledsen på mig, att du ahr skickat meddelanden, men jag har inte fått något (fuck off jag har skickat 3 st*) ville gärna prata lite me jag hör väl av mig senare. Hej hej" Jo just det, jag kommer inte att svara!
  1. Ringa massa viktiga samtal
  2. Promenad
  3. Lära mig blogga och hitta intresanta bloggar att följa

     

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0